بر همین اساس، آگهیدهندگان و متقاضیان تبلیغات سلامت و پزشکی برای انتشار آگهیهای خود در سایتهای ارائهدهنده تبلیغات بر بستر وب باید مجوز سازمان نظام پزشکی کشور را دریافت و ارائه نمایند.
سازمان نظام پزشکی با ابلاغ "دستورالعمل نحوه صدور مجوز و نظارتبر تبلیغات و انتشار آگهیهایِ دارویی، موادخوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتیوامور پزشکی"، از ارائه دهندگان خدمات تبلیغاتی بر بستر وب خواست مجوزتبلیغاتِ سلامت و پزشکی را از متقاضیان و آگهیدهندگان دریافت کنند.
همچنین؛ هرماده،محصول یا خدمتی خارج از تعاریف فوق نیز چنانچهمدعی هرگونه اثرات درمانی، تشخیصی، پیشگیریوبازتوانی گردد،مشمول این دستورالعمل خواهد بود. مواد داروئی، خوراکی، آشامیدنی،آرایشی، بهداشتی، تجهیزات پزشکی و امور پزشکی مشمول این دستورالعمل هستند که برای هر یک از فعالیتهای خود بر اساس قوانین و مقررات مربوط نیازمند دریافت مجوز از وزارتبهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشند. بر اساس این دستورالعمل، دریافت مجوز تبلیغات برای مطب/دفتر کار بر عهده صاحب پروانه مطب/دفتر کار خواهد بود و در مورد موسسههای پزشکی نیز بر عهده مسئول فنی است.
رسانههای عمومی و خصوصیِ دیداری و شنیداری مانند صداو سیما و ...،شبکههای اجتماعی مجازی، وب سایت و ...،تولیدات چاپی مانند تراکت و ... بستهبندی کالاها و ...، تابلوهای تبلیغاتی محیطی و ...نمایشگاهی، بانکهای اطلاعاتی، رسانههای چاپی تخصصی پزشکی و عمومی و ... و هرگونه هدایای تبلیغاتی تحت شمول این دستورالعمل هستند.